Opprett konto |Kontakt oss
0
My Cart

Kategorier

Scarpa instinct vsr herresko klatresko

Scarpa instinct vsr herresko klatresko [136073565_jb3f8Ewn24]Scarpa instinct vsr herresko klatresko
Move your mouse over image or click to enlarge
NOK1,127.28  NOK563.64Du får 50% avslag
  • Modell: 136073565_jb3f8Ewn24
  • 679 stk. på lager
  • Scarpa boostic herresko klatresko
  • Scarpa furia herresko klatresko
  • Scarpa instinct sr herresko klatresko
  • Scarpa origin herresko klatresko nettbutikk norge
  • Scarpa chimera herresko klatresko

Velg ønsket variant:Ant.

Scarpa instinct vsr herresko klatresko_checkout

Description

scarpa instinct vsr herresko klatresko
for tøff sport klatrer og engasjerte buldre trekk trenger du ultimate tillit i skoen dette er hvor design og teknologi i instinct vs r kommer til sin rett. den nye vsr inspirert av forespørsel fra mange av våre globale idrettsutøvere, spesielt de som konkurrerer på plast, og tilbyr muligheten til en mykere gummi i kogger sko. samme siste, rand og karakteristikker av den legendariske instinct vs, men denne versjonen vil appellere til plast mestere og de av en lettere ramme, hvor den ekstra følelsen og følsomheten til vibram grip to sammensatte vil være best egnet.

spesifikasjoner:

sport: 5:

trad: 3

buldring: 5

innendørs: 5

såle: vibram xs grip s2 mm3.5

siste: fv

øvre: microfiber

vekt: 230g

teknologi:

vibram xs grip2:

vibram® xs grip2 representerer den naturlige utviklingen av vibram® xs grip, som brukes av mange buldring og vanskelighets vm vinnere i de siste 3 årene sammensatte. vibram® xs grip2 leverer målbart forbedret grep med tilstrekkelig fasthet for moderat kanter, og samtidig opprettholde konsistent ytelse i alle temperaturer.

vibram:

vibram hele verden: vibram® konsentrerer sin industrielle design aktiviteter, ledelsesmessige og stategic funksjoner, ny teknologi og utvikling av nye produkter i albizzate i provinsen varese, italia, for å sikre at dets kunder kan dra nytte av pålitelig og konstant kvalitet uansett hvor de er. vibram har kommersielle og produksjonsanlegg i usa, brasil, japan og kina. den quabaug corporation, et soling partner / rettighetshaver av vibram, spesialiserer seg på det nordamerikanske arbeid, militære, jakt og fiske markeder.


hvis du ønsker å kjøpe det beste herresko produkter av scarpa har du funnet den beste plassen på outlet. hos outlet jobber vi alltid med de beste merkene som scarpa for å gi deg den beste kvalitet og best pris på alle våre utendørs produkter som scarpa instinct vsr. legg inn bestillingen nå og motta scarpa instinct vsr så fort som mulig.

se flere relaterte produkter til:

  • scarpa - herresko - klatresko,aktivitet: klatring

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.
You may also like...
Copyright © 2019 www.dallamelia.com. Powered by dallamelia.com