Opprett konto |Kontakt oss
0
My Cart

Kategorier

Scarpa spin rs8 grønn blå herresko sko

Scarpa spin rs8 grønn blå herresko sko [136680041_jyjkUuHIDc]Scarpa spin rs8 grønn blå herresko sko
Move your mouse over image or click to enlarge
NOK1,204.95  NOK602.48Du får 50% avslag
  • Modell: 136680041_jyjkUuHIDc
  • 993 stk. på lager
  • Scarpa neutron grønn blå grå herresko sko
  • Scarpa proton blå grå herresko sko
  • Scarpa mojito fresh svart sølv herresko sko
  • Scarpa neutron gaiter svart herresko sko
  • Scarpa mojito fresh oransje herresko sko

Velg ønsket variant:Ant.

Scarpa spin rs8 grønn blå herresko sko_checkout

Description

scarpa spin rs8 grønn blå herresko sko
drop 8, vibram® megagrip og litebase teknologi og superpute er rs8s nøkkelord. inspirert av multi-vinneren spin-modellen, er rs8 valget for sti løpere som ser etter høye støtdempende og slippe verdier. ideell for ultra-stier og lange avstander, det gir god stabilitet og kontroll i alle terreng takket være exoskeleton med en beskyttende termosveiset tpu-film. spin rs8 er født for å vinne, og har den nyeste og mest innovative vibram® litebase-teknologien med megagrip-sammensetning som gjør det mulig å redusere sålenes vekt og øker pute og grepytelse. podiet venter på deg.

spesifikasjoner:

sole: vibram velox lbt

drop: 8mm

siste: ars

øvre: stoff + film

fôr: stretch textile

vekt: 530g pr

teknologi:

autofit krage:

autofit collar, takket være den ergonomiske utformingen av kragen og den spesielle polstring, sikrer maksimal tilpasningsevne og komfort for øvre, noe som reduserer slagspenningen som hviler på achilles og malleous-området. flott ytelse og komfort på alle terreng.

vibram rundt om i verden:

vibram® konsentrerer sine industrielle designaktiviteter, ledelsesmessige og strategiske funksjoner, ny teknologi og ny produktutvikling i albizzate i varese, italia, for å sikre at kundene kan dra nytte av pålitelig og konstant kvalitet uansett hvor de er. vibram® har kommersielle og produksjonsanlegg i usa, brasil, japan og kina. quabaug corporation, en soling partner / lisensinnehaver av vibram, spesialiserer seg på det nordamerikanske arbeid, militære, jakt og fiske markeder.

sock fit:

utvilsomt evolusjonens ytelse og smidighetskonsept. et konstruksjonssystem som passer så godt som en sokk, følelsen av å være i en med skoene dine. den delen som består av tungen, bøyepunktet og kragen er laget av et enkelt stykke s tech schoeller elastisk teknisk stoff


ønsker og kjøpe scarpa spin rs8? ingen videre søking er nødvendig! outlet tilbyr et bredt utvalg av eksklusive sko modeller. oppdag våre nye herresko kampanjer på outlet. laget av scarpa, kommer dette sko produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

se flere relaterte produkter til:

  • scarpa - herresko - sko,trinn: nøytral,miste: 5-8 mm,permeabilitet: nei,anbefalt bruk: stiløping,farge: grønn,farge: blå,vekt fottøy: over 300 gr,skobredde: standard

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.
You may also like...
Copyright © 2019 www.dallamelia.com. Powered by dallamelia.com