Opprett konto |Kontakt oss
0
My Cart

Kategorier

Scarpa zodiac goretex oransje herresko sko

Scarpa zodiac goretex oransje herresko sko [136441963_m0h0zHcDOr]Scarpa zodiac goretex oransje herresko sko
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Scarpa zodiac goretex oransje herresko sko
NOK1,530.16  NOK765.08Du får 50% avslag
  • Modell: 136441963_m0h0zHcDOr
  • 752 stk. på lager
  • Scarpa mojito fresh grønn hvit svart herresko sko
  • Scarpa oxigen goretex hvit oransje blå svart herresko sko
  • Scarpa mojito grønn herresko sko
  • Scarpa neutron grønn blå grå herresko sko
  • Scarpa mojito city goretex lilla herresko sko

Velg ønsket variant:Ant.

Scarpa zodiac goretex oransje herresko sko_checkout

Description

scarpa zodiac goretex oransje herresko sko
tilnærming og tekniske stier på middels høyder. den zodiac gtx er et allsidig, teknisk og nøyaktig sko. vannavvisende semsket uepper med sock fit dvl av scarpa byggesystem og gore tex extedned komfort footwaer fôr, vanntett og pustende. opp til tå snøring systemet tillater en tilpasset passform og sørger for presisjon på den lille holder og stor smidighet.

spesifikasjoner:

såle: vibram drumlin

siste: bn

øvre: suede vanntett 1.8mm

fôr: gore tex (extended comfort footwear)

vekt: 780 g (per 1/2 størrelse 42)

teknologi:

goretex:

performace comfort fottøy

nøkkelinformasjon:

fire årstider på en dag gore tex performance comfort fottøy vil alltid holde deg på rett spor. det er varig vanntett og pustende. gore tex® ytelse comfort footwear vil ta deg hvor som helst, i et bredt spekter av tilstander, holde føttene komfortable og tørre.

nøkkelpunkter:

gore tex® performance comfort fottøy:

varig vanntett og pustende

egnet for et bredt spekter av friluftsaktiviteter

maksimal beskyttelse og optimal komfort uansett hvor lang og tøff turen

detaljert beskrivelse:

gore tex® performance comfort fottøy er designet for et bredt spekter av friluftsaktiviteter. alle materialer, fra sålen til akselen, blir valgt med den største forsiktighet og kombinert i en perfekt passende sko. gore tex® ytelse comfort footwear er ikke bare varig vanntett og pustende, det er også robust og slitesterkt, noe som gir deg maksimal beskyttelse og komfort uansett hvor lang og krevende turen.

vibram hele verden:

vibram konsentrerer sin industrielle design aktiviteter, ledelsesmessige og stategic funksjoner, ny teknologi og utvikling av nye produkter i albizzate i provinsen varese, italia, for å sikre at dets kunder kan dra nytte av pålitelig og konstant kvalitet uansett hvor de er. vibram har kommersielle og produksjonsanlegg i usa, brasil, japan og kina. den quabaug corporation, en soling partner / rettighetshaver av vibram, spesialiserer seg på det nordamerikanske arbeid, militære, jakt og fiske markeder.

sokk fit:

utvilsomt utviklingen ytelse og smidighet konsept. en byggesystem som tilbyr en form som tettsittende som en sokk, følelsen av å være i ett med fottøy. den del som omfatter tungen, er flex punkt og krage laget av et enkelt stykke av s tech schoeller elastisk teknik

vibram® såle.

pu tå rand

ett stykke schoeller® stoff tunge

speed ​​snøring for perfekt passform * utvalgte modeller

ankel flex sonen

gore tex® (performance comfort fottøy) * utvalgte modeller

sokk fit:

utvilsomt utviklingen ytelse og smidighet konsept. en byggesystem som tilbyr en form som tettsittende som en sokk, følelsen av å være i ett med fottøy. den del som omfatter tungen, er flex punkt og krage laget av et enkelt stykke av s tech schoeller elastisk teknik

activ impact technology:

activ innvirkning technology: system som brukes for såler konstruksjon med materialer med fysikalske og kjemiske egenskaper, i stand til å absorbere negativ innvirkning med bakken, noe som øker støtdemping og utnytte til det ytterste den energien som brukes under aktiviteten.

autofit krage:

den autofit krage, takket være den ergonomiske utformingen av kraven og til den spesielle polstring, sikrer maksimal tilpasning og komfort for den øvre, reduksjon i belastning som hviler på achilles og malleous område. stor ytelse og komfort på alle typer terreng.


nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med outlet, nettbutikken som spesialiserer seg på utendørs materiale. vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i sko produkter av scarpa. forespørr utendørs produktene som er oppført som scarpa zodiac goretex designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

se flere relaterte produkter til:

  • scarpa - herresko - sko,permeabilitet: ja,aktivitet: alpinklatring,anbefalt bruk: vandring,farge: oransje,anbefalt bruk: tilnærming

Scarpa zodiac goretex oransje herresko sko

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.
You may also like...
Copyright © 2019 www.dallamelia.com. Powered by dallamelia.com